Cercar en aquest blog

dimecres, 24 d’agost del 2011

L'Aquelarret



aquelarret.jpg
Fotografia del cartell 2011 trobada al Centre Municipal de Cultura


Els dies 26, 27 i 28 d’agost, Cervera tornarà a omplir els seus carrers de música, espectacles, màgia i esoterisme pels més grans i també pels més petits. Alea Teatre, porta per tercer any consecutiu la direcció artística, relacionada amb la natura, des d’un punt de vista màgic i mitològic.

Un any més Cervera celebra l’Aquelarre l’últim cap de setmana d’agost, amb una experiència acumulada, una assistència de públic que no para de créixer any rere any i la il·lusió, viva com el primer dia, d’anar fent camí fins arribar als 50 anys d’Aquelarre.

L'Aquelarret és una iniciativa que va sorgir després de l’èxit d’uns tallers de diables durant la Isagoge de la Festa Major de Cervera.

Es tracta d’una sèrie de tallers que es desenvolupen al llarg de tota la setmana i estan adreçats als més menuts de la ciutat. La idea és començar a introduir els nens i nenes a la festa que tant gaudeixen els grans.

Els tallers que es realitzen, tots relacionats amb diferents aspectes de la festa, són, entre d’altres: el de diables, el de malabars, el de percussió i el de disfresses de bruixes i bruixots.

Aquests tallers tenen el seu punt àlgid el dissabte 27 d'agost a la tarda durant la celebració de l’Aquelarret. Es tracta d’una gran cercavila on els menuts mostraran tot el que han après i fet durant la setmana. Al final de la festa tots els participants, els nens i les nenes de la ciutat gaudiran de la seva particular festa de l’escuma, per tal d’acabar la festa d’una manera 'semblant' a com ho faran els adults la mateixa nit.

Els més grans podreu també podreu gaudir d'espectacles, correfocs, música, la Fira Gran Boc, l'Aquelarret i Divendres!!

No hi falteu!

Més informació a l'Aquelarre www.aquelarre.cat
 
Informació trobada a SocPetit.cat
 
 
                                                                                                                                            


 








Imatges de l'aquelarret (2009)d' en Ramon Prats trobades al bloc Lo Carranquer   http://locarranquer.blogspot.com/