Cercar en aquest blog

dijous, 13 d’octubre del 2011

Una mà de contes

Una bona notícia, nens i nenes, que he trobat al diari ARA



una ma contes

"Una mà de contes" fa noves produccions basades en les matemàtiques


El programa infantil “Una mà de contes” aconsegueix engrescar i educar a la vegada. El nou canal Súper3 emetrà noves produccions d’”Una mà de contes”, basades en el món de les matemàtiques.

La presentació definitiva dels nous contes sorgeix de la col·laboració amb el Centre de Recursos per Ensenyar i Aprendre Matemàtiques, del departament d’Educació de la Generalitat. Aquesta col·laboració pretén promoure la difusió de les matemàtiques entre els nens mitjançant la força suggestiva dels contes. Les intencions pedagògiques i artístiques conflueixen en aquestes produccions audiovisuals, que resulten entretingudes als grans i als més petits.
                                                       








Escrit per: Una mà de contes
 
I ho celebrem amb una nova web i un munt de sorpreses: nous tallers, més idiomes, nous capítols...

T'hem preparat un munt de sorpreses: per començar, i com que som un dels programes de Televisió de Catalunya que es veu més al món mundial, se'ns ha ocorregut que a tu també t'agradaria viatjar amb nosaltres a través de les versions en diferents idiomes que podràs veure i escoltar des de la nova web del programa: italià, anglès, aranès, àrab... fins a vuit idiomes.

Contes que ara podràs veure per l'ordinador i a tota pantalla. També hem obert nous espais per rebre les teves participacions i un nou taller de so amb el qual segur que t'ho passaràs bé posant música i efectes sonors a les teves històries: muuuuu, bup-bup, miau, ko-ko-rikooooo...

Ah! I també estrenarem cinc programes especials de 35 minuts amb contes de diferens temes: contes viatgers, de por, contes sobre números i matemàtiques, contes amb receptes de cuina molt especials o sobre famílies molt curioses; i que podràs veure en emissions especials al llarg del curs.
                                                               http://www.super3.cat/unamadecontes